Firemná komunikácia na miestach prvého kontaktu

Firemná komunikácia ako taká zďaleka nie je len o pekných hlavičkových papieroch, repre vizitkách či učebnicovo formulovaných e-mailoch. Preto sa dnes zameriame na iné články podniku ako administratívne. Práve zamestnanci prvého… Čítaj ďalej »

Písať pre všetkých je ako písať pre nikoho

Jedným z dôležitých aspektov vášho firemného blogu a zďaleka nielen toho, je vedieť, komu je určený. Už dávno nie je len módnou záležitosťou písať si ciele, cesty a persóny. Produkty a služby pre všetkých,… Čítaj ďalej »

V čom chceme byť iní?

Odlíšenie sa od konkurencie a návrat od hromadných manufaktúr k jedinečnej „ručnej práci“ zažíva boom, ktorý nie je zlé využiť vo svoj prospech. Preto pokiaľ chceme byť žiadaní, musíme sa obracať tým… Čítaj ďalej »

Nebojte sa inakosti

„Nebudem viac podnikať márne pokusy v napodobňovaní iných. Namiesto toho na trhovisku vystavím na obdiv svoju jedinečnosť. Budem ju verejne hlásať, dokonca predávať. Teraz začnem zdôrazňovať to, v čom sa líšim a skrývať… Čítaj ďalej »

Prilákanie návštevnosti je záležitosť obsahu

V bočnej uličke malého mesta bol obchod s oblečením. Nebol ani malý, ani veľký, no mal vždy veľmi pekne upravený výklad. Až natoľko, že ma vždy prinútil vstúpiť. Dnu som však mala… Čítaj ďalej »

Content marketing na Slovensku

O tom, že na webe je práve obsah kráľom, sa už popísalo veľa, dokonca tento štýl komunikácie dostal aj príznačný názov – Content marketing. V zahraničí nejde o žiadnu novinku, práve naopak, keď… Čítaj ďalej »

Vyhľadateľné texty na web

Aby mala webstránka vašej firmy svoje opodstatnenie a prinášala požadovaný efekt online aj offline, mala by byť vyhľadateľná. Pokiaľ ju totiž na webe nikto nenájde, je zbytočné investovať do nej. Aby… Čítaj ďalej »

Symbióza spolužitia on a off line

Celé prostredie, v ktorom podnik funguje, je ako veľký organizmus. Jedno nadväzuje na druhé, všetko so všetkým súvisí, akcia podnecuje reakciu… Pokiaľ existujete v danom prostredí, určite ste si všimli, že on… Čítaj ďalej »

Kedy je blog čítaný?

V poslednej dobe sa s blogmi roztrhlo vrece a nakoľko ich zriadenie nie je technicky náročná záležitosť, ich udržiavanie je čosi iné, dnes už píšu takmer všetci mladí ľudia, ktorí majú chvíľku času… Čítaj ďalej »

Kedy využiť firemný blog?

Výhody firemného blogu ako jedného z efektívnych on-line marketingových nástrojov sme si popísali naposledy, tentokrát sa sústredíme na skutočnosť, prečo vlastne blogovať pre vašu firmu. Využívať komunikačný nástroj je vhodné vtedy,… Čítaj ďalej »

Stránka 1 z 41234